Inmiddels komen we alweer in het schoolritme, maar ruim een week geleden zaten wij nog op het zomerkamp van AylaGaya. En net als u allemaal proberen we het zomergevoel nog even vast te houden. We hebben namelijk een ontzettend leuke week gehad met 28 kinderen van de BSO en als leiding Anja, Wesley, Nancy en Gerda.

Maandag vertrokken we op tijd uit Amsterdam met een karavaan aan auto’s en dit keer ook de vrachtwagen van de familie Harms zodat we makkelijk alles mee konden nemen. In Doorn is met vereende krachten en de hulp van verschillende vaders in 2 uur tijd het hele kamp opgebouwd. Dit is een record want we maken gebruik van grote tenten. Door deze snelle actie kon het feest meteen beginnen en lagen we maandag middag al in het zwembad van de camping.
Kamp zwemmen

We hebben deze week hutten gebouwd, gevoetbald, gezwommen, een nachtwandeling gemaakt, midget golf gedaan, heel veel eitjes en tosti’ s gebakken en vooral ontzettend veel plezier gehad. Gelukkig veel mooi weer gehad, dus konden we elkaar lekker nat gooien, vooral Wesley had alleen nog natte kleren.

Donderdag hebben we een barbecue gehad waarna de eerste kinderen mee naar huis zijn gegaan, met de kinderen die bleven zijn we gaan feesten en dansen op de talentenshow van de camping.

Kamp 1

Vrijdag vroeg op, de boy’s wekten de ladies met veel pannengekletter. Om 10 uur kwamen de eerste ouders om te helpen met het afbreken van de tenten. Daarna lunch op de klep van de vrachtauto en niet meer naar het zwembad vanwege de regen. In Amsterdam langs de McDonald’s inmiddels een traditie geworden. De meeste kinderen hadden al even de ogen dicht gehad in de auto’s, maar van een kindermenu knapten de meesten weer snel op. Bij AylaGaya stond het welkomstcomité, ouders en kids die heel blij waren elkaar weer te zien. Naar huis met een tas vol was en lekker in bad en uitslapen.