BSO Arthur & Galahad voor 4 – 8 jaar

Groep Arthur is de tussen groep waar de kinderen die te oud worden voor Joy naar toe kunnen. Groep Arthur bevind zich samen met de groepen Pennilore en Joy op locatie Gaya. De groepen Arthur en Pennilore gebruiken naast elkaar de begane grond verdieping.

Hier hebben zij een fantastische grote groepsruimte, waar volop ruimte is voor  20 kinderen. De kinderen starten op Arthur na school met een cracker en wat drinken, waarna het spelen kan beginnen. Er is genoeg keuze mogelijkheid, wordt het knutselen in het atelier, wat zij delen met hun buurgroep Pennilore, of lekker lezen in de leeshoek.

Bouwen of een spelletje doen en altijd is er de mogelijkheid om buiten te spelen, en kiezen de meeste kinderen er ook voor om een poosje of de hele middag naar buiten te gaan.

veiligheid op de groep en bij het buiten spelen vinden we belangrijk. Hier wordt veel aandacht aan besteed bij het inrichten van de groep en bijv het opstellen van de buitenspeelregels. Voor specifieke gelegenheden zoals het vervoer van school naar bso werken we volgens het vervoersprotocol.
Groep Arthur heeft een vaste samenstelling die per dag varieert. Kinderen spelen op de eigen groep of in overleg met vriendjes of vriendinnen op een van de andere groepen. Zij hebben een nieuwe groepsruimte met op de leeftijd afgestemd meubilair en materiaal. Zij kunnen het atelier en de computerruimte samen met Joy gebruiken.
Arthur heeft vaste medewerkers die ook mentor zijn van alle kinderen op de groep. Zij zijn de eerst aanspreekbare persoon voor zowel het kind als de ouder. In de praktijk zal groep Arthur nauw samen werken met groep Joy.
Iedere groep heeft eigen speelgoed, zo heeft ook Arthur een hoek met bouw materiaal, een lees en boeken hoek en een  huis en poppenhoek.

Gezonde start is een uniek programma dat het gezond opvoeden van kinderen binnen ons kindercentrum stimuleert. Het maatschappelijk belang om kinderen vanaf heel jonge leeftijd zo gezond mogelijk te laten opgroeien is groot. Lekker bewegen, gezond eten, voldoende slapen, een pedagogisch klimaat waar warmte en geborgenheid worden geboden en waar tegelijkertijd uitdaging is en duidelijke grenzen worden gesteld: dat biedt kinderen een gezonde start. En daarmee een fundament voor gezondheid later in hun leven. Binnen ons kindercentrum werken wij aan een gezonde start met thema’s die elke keer veranderen zodat wij alle aspecten van een gezonde kinderopvang kunnen onderzoeken en toepassen in ons beleid.

Activiteiten

Ook voor de kinderen van Arthur & Galahad is er de mogelijkheid om te gaan sporten afhankelijk van hun aanwezigheid worden zij maandag, dinsdag of donderdag ingedeeld. Muziekles is een keuze…

Buitenspelen

De kinderen van de groepen maken gebruik van het grote speelplein, wat ligt tussen locatie Fay en de scholen. Hier is voldoende mogelijkheid om te voetballen, skaten, touwtje springen

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...