Voedingsbeleid

AylaGaya vindt samen eten een belangrijk onderdeel van onze pedagogische visie.

Daarom nemen we de tijd om samen met de kinderen te eten, worden kinderen gestimuleerd zelf te eten, en wordt de tafel waaraan gegeten wordt met zorg en met behulp van de kinderen gedekt.

De medewerkers eten met de kinderen mee, en afgezien van sommige diëten, eten zij hetzelfde als de kinderen. Voor de kinderen en medewerkers zorgen we voor variatie door verse producten als tomaat en komkommer bij de lunch te geven, en het dagelijkse fruit is mede afhankelijk van het seizoen.

In het dagelijkse voedingspatroon van de kinderen hanteren we een suikerarm beleid, dit betekent zoet beleg met mate, limonade met mate, kaas en vleeswaren naar wens en halal waar wenselijk. Kinderen drinken op de groep thee, water of een zelf gemengde yoghurtdrank.

Voor het bewaren en behandelen van voedsel werken we met een voedsel en hygiëne richtlijn.

Via deze links kunt u ons voedingsbeleid voor 0-4 jaar en voor 4-12 jaar bekijken

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

Ouderbeleid

Wil een kind zich thuis en veilig voelen bij ons kindercentrum is het van belang dat de ouders zich thuis voelen. Ouders zijn welkom en worden uitgenodigd om de dag te starten met hun kind op de groep...

Oudercommissie

“We kunnen best kritisch zijn met zijn allen, daarmee dragen we bij aan professionalisering van AylaGaya”  Waarom een oudercommissie (OC)? Wat zegt de wet? Medezeggenschap van ouders is een belangrijke peiler in de Wet kinderopvang.

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...