Persoonlijke Competentie

Kinderen hebben van nature de behoefte om hun omgeving te ontdekken, eerst door alles te proeven, dan door alles te laten bewegen en gebiologeerd te zijn door geluiden en muziek, maar zij zijn vooral geïnteresseerd in de kinderen en volwassenen om hen heen.

Wij volgen hen hierin door de omgeving uitdagend te maken, rust en activiteit voor hen af te wisselen zodat alle indrukken ook verwerkt kunnen worden, en ze te volgen in hun interesse.

Uw schoolkind wordt hierin gesteund door na school met de kinderen uit zijn groep activiteiten te ondernemen, samen met vriendjes te computeren of hutten te bouwen. Daarnaast bieden we regelmatig nieuwe activiteiten, gaan we sporten wordt er met kinderen in de tuin gewerkt, zodat kinderen ontdekken waar hun interesses liggen.

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op Ayla Gaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt Ayla Gayla een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

Sociale competentie

Kinderen zijn hoe jong ook heel sociale wezentjes, maar ook afhankelijk van hun sociale vaardigheden. Een baby doet een appél op ons door te kijken, te brabbelen te huilen.

Grote binnen- en buitenruimte

AylaGaya heeft grote binnen en buitenruimtes omdat wij zijn gevestigd op een bedrijventerrein. en bedrijfsruimtes zijn groot en in ons geval vaak ook heel licht.

[ff id="1"]