Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

BBL bij onze kinderopvang in Amsterdam

Ga voor de beroepsbegeleidende leerweg en combineer werken met leren via bbl bij onze kinderopvang Kindercentrum AylaGaya in Amsterdam-Noord. Dit is een uitgelezen kans om al lerend werkervaring op te doen met kinderen. Via deze vacature voor bbl op ons kinderdagverblijf krijg je praktijkervaring en de kans je talenten te ontdekken en te benutten.

Bekijk onze vacatures

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Waarom zou je kiezen voor bbl bij onze kinderopvang?

Als je graag kinderen wil begeleiden en hen wil helpen bij hun ontwikkeling, maar nog niet beschikt over een kwalificerend diploma, sluit de vacature voor bbl op ons kinderdagverblijf perfect bij je aan. In deze functie vind je het belangrijk de kinderen een fijne en leuke dag te bezorgen en help je hen spelenderwijs talenten te ontdekken. Wij laten je via bbl op onze kinderopvang kennis maken met alle leeftijdscategorieën, waardoor je breed opgeleid bent in het werken met kinderen. Als je kiest voor bbl bij onze kinderopvang, werk je met:

  • Baby’s
  • Dreumesen
  • Peuters
  • Basisschoolkinderen

De vacature voor bbl op ons kinderdagverblijf kan het begin zijn van een mooie carrière waarbij je uiteindelijk een volwaardig medewerker binnen ons kindercentrum kan worden. Zo kun je doorgroeien als medewerker op ons kinderdagverblijf. Op ons kinderdagverblijf vangen wij baby’s, dreumesen en peuters op.

Medewerker - AylaGaya

Informeer naar jouw mogelijkheden en bel ons

Als je wil reageren op de vacature voor bbl op ons kinderdagverblijf, kun je ons telefonisch bereiken op 06-82192773. Samen met je collega’s ga je ervoor om het beste uit de kinderen te halen. Je wordt onderdeel van een groen en gezellig kindercentrum in een mooie omgeving aan het water. Voor vragen kun je ook ons contactformulier gebruiken.

U bent van harte welkom op onze locatie

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva