Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

Werken met kinderen op het kinderdagverblijf

Bent u geïnteresseerd in het werken met kinderen? Dan zijn er binnen Kindercentrum AylaGaya verschillende mogelijkheden. Zo kunt u bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam werken, waar we kinderen vanaf nul tot vier jaar begeleiden. We hebben daarnaast ook een voorschool voor peuters en voor- en naschoolse opvang voor basisschoolkinderen.

Bekijk onze vacatures

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Wat is belangrijk voor het werken met kinderen?

Wanneer u bij ons kinderdagverblijf komt werken, is het natuurlijk belangrijk dat u goed met kinderen kunt werken. Om goed bij ons en bij de kinderen te passen, zoeken we in u onder meer:

  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Inlevingsvermogen
  • Creativiteit
  • Betrokkenheid

Voor het werken bij ons kinderdagverblijf komen uw pedagogische vaardigheden goed van pas. U gaat een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de kinderen. U zorgt voor hen en ontzorgt de ouders. Het verzorgen, begeleiden en ondersteunen van baby’s, peuters en dreumesen staat centraal wanneer u gaat werken bij ons kinderdagverblijf.

Medewerker - AylaGaya

Onderdeel van een groen kindercentrum

Als nieuwe collega, die net als wij het werken met kinderen het leukste vindt wat er is, komt u terecht in een bijzondere kinderopvang. We volgen namelijk het programma gezonde start. Dit betekent dat we aandacht besteden aan sport, beweging en bewuste voeding. Door te werken bij ons kinderdagverblijf draag je dus bij aan een gezonde levensstijl van de kinderen.

Word onze nieuwste collega

Bent u overtuigd om te werken met kinderen? Wilt u werken bij ons kinderdagverblijf in Amsterdam? Dan kunt u ons het beste bellen op 06-82192773. Werken in ons kinderdagverblijf is een mooie kans om in een plezierige werkomgeving ervaring op te doen. U kunt nu aan de slag als medewerker op ons kinderdagverblijf. Reageer op de vacature voor onze kinderopvang om te solliciteren en op deze leuke plek te kunnen werken. U kunt ons ook een open sollicitatie sturen.

U bent van harte welkom op onze locatie

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”