Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

Pedagogisch medewerker in Amsterdam-Noord

Bent u beschikbaar als pedagogisch medewerker in Amsterdam-Noord? Kom dan Kindercentrum AylaGaya versterken! U komt terecht in een divers kindercentrum, prachtig gelegen aan het water. Hier krijgen kinderen optimaal de ruimte voor persoonlijke groei. Door uw werk draagt u bij aan hun ontwikkeling.

Bekijk onze vacatures

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Pedagogisch medewerker in Amsterdam-Noord voor verschillende soorten opvang

Als pedagogisch medewerker bij onze kinderopvang in gemeente Amsterdam komt u meerdere groepen kinderen tegen. Zo hebben we een voorschool om peuters klaar te stomen voor hun basisschooltijd. Ook hebben we een kinderdagverblijf voor kinderen van nul tot vier jaar. Voor basisschoolkinderen bieden we zowel voorschoolse- als naschoolse opvang aan. Daarnaast kunt u bij ons als bso-medewerker komen werken. Door de verschillende groepen kunt u als pedagogisch medewerker in Amsterdam-Noord veel ervaring opdoen. U kunt ook alleen als pedagogisch medewerker op ons kinderdagverblijf aan de slag gaan.

Medewerker - AylaGaya

Groen en gezond kindercentrum

Binnen Kindercentrum AylaGaya stimuleren we een bewuste leefstijl. Denk hierbij aan een suikervrij dieet, seizoensgebonden producten en sportlessen. Als pedagogisch medewerker wordt u blij van kinderen en draagt u bij aan hun ontwikkeling. Het is belangrijk dat ze zich veilig en vertrouwd voelen, maar ook uzelf moet zich snel thuis voelen. Zo kunt u van grote waarde zijn voor de kinderen.

Neem contact met ons op

Als ons kindercentrum u aanspreekt als nieuwe werkplek, neemt u contact met ons op via 06-82192773. Als pedagogisch medewerker op onze opvang in Amsterdam-Noord komt u te werken binnen een gezellig team. Voor vragen over een van onze functies kunt u altijd gebruikmaken van ons contactformulier.

U bent van harte welkom op onze locatie

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”