Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

Pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf

Als u aan de gang wilt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf in Amsterdam-Noord, is deze vacature geschikt voor u. U zit goed als u graag een steentje bijdraagt aan de ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters. U stimuleert hun ontwikkeling door uw pedagogische vaardigheden. U kunt een baan verwachten met veel verantwoordelijkheid en waardering voor uw werk. U wordt een belangrijk gezicht voor de kleintjes.

Bekijk onze vacatures

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Bekijk onze vacature voor een pedagogisch medewerker in ons kinderdagverblijf

Als pedagogisch medewerker creëert u een veilige sfeer voor de kinderen in een vertrouwde omgeving. Kinderen voelen zich op hun gemak in ons kindercentrum. U kunt zelf ook fijne collega’s verwachten om mee samen te werken. Samenwerken aan een goede toekomst voor de kinderen staat centraal.

Medewerker - AylaGaya

Werken in een veelzijdig kindercentrum

Wanneer u uw carrière wilt vervolgen als pedagogisch medewerker op een divers kinderdagverblijf, is deze vacature u op het lijf geschreven. Ons kinderdagverblijf is onderdeel van een gezellig, groen kindercentrum. Wij zijn een opvang voor verschillende doelgroepen gericht op een gezonde leefstijl. Naast voor de jonge kinderen op ons kinderdagverblijf, zijn we er ook voor basisschoolkinderen middels een buitenschoolse opvang. Tot slot kunnen peuters naar onze voorschool. Kindercentrum AylaGaya is er voor meerdere leeftijdsgroepen met verschillende pedagogische benaderingen.

Kom ons ontmoeten

Als u pedagogisch medewerker wilt worden op ons kinderdagverblijf en wilt reageren op de vacature, belt u naar 06-82192773. Wij zijn benieuwd wat u voor ons kunt betekenen. Voor onze kinderopvang zijn ook andere functies beschikbaar. Zo is er een vacature voor een functie als medewerker in ons kinderdagverblijf. Bovendien kunt u stage bij ons lopen.

U bent van harte welkom op onze locatie

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”