Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

Leuke stage op de kinderopvang in Amsterdam

Ben jij op zoek naar een plek voor een stage bij een kinderopvang in Amsterdam? Kindercentrum AylaGaya is hier de perfecte plek voor. Zo zoeken wij een stagiaire voor de functie van pedagogisch medewerker. Stage lopen is ideaal voor het opdoen van praktijkervaring naast het volgen van je opleiding. Wij begeleiden je graag, zodat je van belangrijke waarde wordt voor de kinderen.

Bekijk onze vacatures

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Wat kun je verwachten van een stage op onze kinderopvang?

Kindercentrum AylaGaya is een opvang op een mooie locatie aan het IJ waar een gezonde leefstijl wordt meegegeven aan diverse groepen kinderen. Buiten spelen, bewegen en een bewust voedingspatroon vinden we belangrijk. Stage bij onze kinderopvang is een goede manier om je op verschillende leeftijdsgroepen te oriënteren. Misschien groei je wel door naar een medewerker op ons kinderdagverblijf.  Plezier in je werk is zeker van belang als je als stagiaire voor de functie pedagogisch medewerker aan de slag gaat bij onze kinderopvang in Amsterdam. Kinderen pakken deze positieve energie namelijk snel op.

Medewerker - AylaGaya

Verschillende groepen

Als stagiaire voor pedagogisch medewerker bij ons kom je meerdere soorten opvang tegen:

  • Kinderopvang voor baby’s, dreumesen en peuters
  • Voorschool voor peuters
  • Voorschoolse opvang voor basisschoolkinderen
  • Naschoolse opvang voor basisschoolkinderen

Je leert tijdens het werken met kinderen hoe je als pedagogisch medewerker in kan spelen op de behoeften per leeftijdscategorie. Als stagiaire voor pedagogisch medewerker ontdek je hoe je kinderen stimuleert om de wijde wereld te ontdekken. Je bent met onze andere medewerkers verantwoordelijk voor de verzorging, begeleiding en ontwikkeling van de kinderen.

Pak deze kans en bel ons snel

Praktijk blijft de beste leermeester. Wil je onze collega worden als stagiaire voor de functie pedagogisch medewerker? Of wil je voor je bbl-opleiding bij onze kinderopvang werken? Neem dan telefonisch contact op via 06-82192773 voor de mogelijkheden. Bekijk ook ons stagebeleid om meer te lezen over stage lopen bij onze kinderopvang.

U bent van harte welkom op onze locatie

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”