Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

Vacature voor onze voorschool in Amsterdam

Bent u benieuwd naar deze vacature voor een functie op onze voorschool die onderdeel is van Kindercentrum AylaGaya in Amsterdam-Noord? U kunt echt het verschil maken door de peuters goed voor te bereiden op hun tijd op de basisschool. U creëert een fijne sfeer en leert ze samen spelen, delen en ontdekken.

Bekijk onze vacatures

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Waarom u wilt reageren op de vacature bij onze voorschool

Wat maakt het werken op onze voorschool leuk? U helpt peuters aan een goede start op de basisschool. Door uw begeleiding groeien ze in woordenschat, rekenvaardigheden, motorische vaardigheden en sociaal vaardig gedrag. Dit bevordert hun overgang naar de basisschool. U komt te werken in een gezellig team op een mooie locatie. U geeft de kinderen bovendien een verantwoorde levensstijl mee. Zo wordt er gefocust op buiten spelen, bewegen en een bewust voedingspatroon. U heeft een belangrijke rol in een gezonde start voor de kinderen.

Medewerker - AylaGaya

Meer soorten kinderopvang

Onze voorschool is niet de enige vorm van opvang binnen ons kindercentrum. We bieden ook opvang aan voor kleintjes vanaf nul tot vier jaar. Hier is nog plek voor een medewerker op ons kinderdagverblijf. Basisschoolkinderen kunnen bij ons terecht voor voor- of naschoolse opvang. Als pedagogisch medewerker draagt u bij aan de ontwikkeling van al deze kinderen.

Kom de medewerkers op onze voorschool versterken

Is deze vacature op onze voorschool in Amsterdam iets voor u? Twijfel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen via 06-82192773 of direct te solliciteren via ons online sollicitatieformulier. Voor deze vacature op onze voorschool in Amsterdam kijken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

U bent van harte welkom op onze locatie

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva