Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

Vacatures voor de voor- en naschoolse opvang

Als u graag met kinderen van vier tot twaalf jaar werkt op de voor- en naschoolse opvang, bieden onze vacatures een mooie baankans. Voor of na schooltijd worden kinderen door ons opgevangen. Het gaat om een gevarieerde baan waar u veel contact hebt met kinderen, de ouders en uw collega’s.

Bekijk onze vacatures

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

BBL-opleiding pedagogisch medewerker

Ga voor onze beroepsbegeleidende (bbl) leerweg en combineer werken samen met leren bij kindercentrum Ayla Gaya, in Amsterdam Noord. Dit ...
Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Voor onze voor- en naschoolse opvang bieden wij meerdere vacatures aan

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed bij onze kinderopvang passen. De kinderen hebben verschillende leeftijden en achtergronden. Bij de vacatures voor onze voor- en naschoolse opvang en voor het werken met kinderen vinden wij het volgende belangrijk:

  • Liefde voor kinderen
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goed kunnen plannen en organiseren
  • Creativiteit
  • Inlevingsvermogen
Medewerker - AylaGaya

Voorschoolse opvang

Op onze voorschoolse opvang begeleiden we kinderen ’s ochtends voor schooltijd. Kinderen starten hier samen op en maken zich klaar om naar school te gaan. Voor een uitgebreidere omschrijving kun je kijken bij de vacature voor een medewerker op onze voorschoolse opvang.

Naschoolse opvang

Voor het werken op onze naschoolse opvang vinden we samen spelen belangrijk. U werkt met kinderen die uit school komen. Voordat ze naar huis gaan, brengen ze hun tijd door met andere kinderen. Het is een sportieve en creatieve bso met veel verschillende activiteiten.

Reageer op een vacature

Wanneer de vacatures voor onze voor- en naschoolse opvang u aanspreken en u bij onze opvang wilt werken, kunt u bellen naar 06-82192773. Wie weet bent u binnenkort onderdeel van ons team en draagt u bij aan de ontwikkeling van de kinderen. Plezier en veel ruimte voor ontwikkeling staan centraal.

U bent van harte welkom op onze locatie

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”