Gelegen aan het water

Actieve sportlessen

Gezonde voeding

Vacature voor ons kinderdagverblijf in Amsterdam

We hebben een leuke vacature voor een nieuwe medewerker op ons kinderdagverblijf in Amsterdam beschikbaar. Het kinderdagverblijf is onderdeel van onze groene en gezellige kinderopvang in Amsterdam-Noord waarvoor we meerdere vacatures open hebben staan. Mocht u graag met kinderen werken en op zoek zijn naar een nieuwe baan in deze regio, bekijk dan zeker de vacatures van onze kinderopvang in Amsterdam.

Bekijk onze vacatures

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Vacature pedagogisch medewerker Kinderdagverblijf

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging? Voor onze prachtige locatie in Amsterdam Noord zijn wij op zoek naar een ...
Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Bezorg jij kinderen graag een lach op hun gezicht en kom jij het beste tot je recht in een kleinschalige, ...

Ontwikkel uzelf via deze vacature en groei als medewerker binnen ons kinderdagverblijf

Wanneer u na het lezen van deze vacature als medewerker op ons kinderdagverblijf aan de slag wil, draagt u bij aan de ontwikkeling van kinderen. Het kinderdagverblijf vangt baby’s, dreumesen en peuters op. In uw werk bent u bezig hen te verzorgen, begeleiden en stimuleren. Ze voelen zich fijn en veilig bij u en hierdoor kunnen ze groeien. U kunt zich ook specialiseren in andere leeftijden, want op onze kinderopvang zijn er vacatures voor verschillende groepen.

Medewerker - AylaGaya

Werken op een bijzonder kindercentrum

Binnen ons kindercentrum is een prettige werkomgeving van belang. Onze kinderopvang heeft een prachtige ligging aan ’t IJ in Amsterdam en heeft volop ruimte voor de kinderen om buiten te spelen. De kinderen worden bij ons gestimuleerd bewust en gezond te leven. Als u graag met jonge kinderen omgaat en goed met deze groep kunt werken, is de vacature van medewerker op ons kinderdagverblijf u op het lijf geschreven.

Een leerplaats voor toekomstige medewerkers

Ons kinderdagverblijf biedt ook vacatures en mogelijkheden om lerend te werken. Zo kunnen studenten bij ons terecht voor een stage. Dat is een goede manier om één of meerdere leeftijdsgroepen kinderen beter te leren kennen en om de eigen kwaliteiten en tekortkomingen te zien. Ook kunnen studenten bij ons voor bbl in de kinderopvang kiezen.

Kies voor een nieuwe uitdaging bij ons

Wanneer u blij wordt van het werken met kinderen, kunt u de vacatures op onze kinderopvang in Amsterdam-Noord overwegen. We zoeken een nieuwe medewerker op ons kinderdagverblijf. Naast de vacature voor medewerker op ons kinderdagverblijf, kunt u ook reageren op vacatures voor andere groepen binnen ons kindercentrum. We maken graag kennis met u! U kunt ons telefonisch bereiken via 06-82192773.

U bent van harte welkom op onze locatie

7 jaar geleden begonnen alle drie onze kinderen op de BSO Ayla Gaya. Ik vond dat best spannend, maar mijn spanning was onnodig. Wat een fijne BSO! alle drie mijn kinderen voelden zich op hun gemak en hebben veel plezier gehad op Ayla. De zorg en kennis van de verschillende groepsleiders heb ik als prettig en kundig ervaren. Op Ayla is er ruimte voor groei, wordt er aandacht besteed aan vieringen en is er tijd voor een praatje met de ouders. Ik kan niet anders zeggen Ayla Gaya is een geweldige… Read more “Review Ayla Gaya Jennifer de Jong moeder van Hadassa, Seth & Leah”

We zien onze 2 kinderen echt stappen maken op AylaGaya. We waarderen de
persoonlijke en warme aanpak van de begeleiders enorm; er wordt echt
gekeken naar wat ieder kind nodig heeft. Daarnaast biedt AylaGaya een
breed pakket aan van activiteiten die gericht zijn op sport, samenspelen
en gezond eten. We kunnen ons geen betere opvang voorstellen!

Camiel en Eva